Не стојимо иза промене члана градског већа задуженог за омладину

Home / Vesti / Не стојимо иза промене члана градског већа задуженог за омладину

Не стојимо иза промене члана градског већа задуженог за омладину

Поводом незваничних информација које до нас долазе последњих дана, Унија студената Ужица, као удружење младих које својим активностима промовише заштиту интереса младих људи, волонтерски и хуманиратни рад, оглашавамо се  саопштењем.

Нису истинити наводи да је трочлана делегација Уније непосредно пре одржавања Југословенског позоришног фестивала разговарала са министром културе, те му указала на јако лоше резултате рада  члана градског већа задуженог за омладину Петра Благојевића, нити је било ко из Уније инсистирао на уклањању овог члана већа из руководства Града.

Унија студената Ужица свакако поздравља његово повлачење са места које је обављао, имајући у виду да је најодговорнији за лоше односе које смо у претходном периоду имали са нашим Градом, јер је сваку нашу идеју и инцијативу  намењену активацији младих људи, опструисао, а са друге стране отворено радио против интереса младих људи и студената током претходних годину дана. Они који прате наш рад добро се сећају да је господин Благојевић био идејни творац покушаја укидања градских стипендија јесени прошле године, чему смо се успешно супротставили.

Наредном члану градског већа који ће бити задужен за омладину желимо срећан рад.

Унија студената Ужица

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search